zondag 13 oktober 2013

Las Vegas

Terug van een ontzettende gave vakantie!! Las Vegas:

Een grote stad midden in de woestijn, bijzonder dat iemand dat bedacht heeft. We hebben onze ogen uitgekeken aller eerst al ons eigen hotel. Een enorme piramide met wel zon 4300 kamer stuk of 7 restaurants enorm zwembad honderden gokautomaten en tafels. en dan heb ik het nog niet eens over hoeveel mensen er in lopen ;) bizar.

hotel Luxor


9 dagen hadden we om Las Vegas te ontdekken! we hebben zo ontzettend veel gezien en gelopen dat onze hakken er kapot van gingen... maar we waren zo enthousiast dat we door gingen ;)

hoogtepunt van onze vakantie was de Grand Canyon tour met de helikopter wat was dat mooi een echte aanrader als je daar heen wil! ga niet moeilijk doen om 6 a7uur (heen) in een bus te zitten om vervolgens op de Grand Canyon te staan een uurtje en dan weer zolang terug te moeten rijden want met de helikopter maakt het zoveel spectaculairder dan met de bus. je luncht in de Grand Canyon en er zijn geen duizenden toeristen hoogst 14!
Grand Canyon helikopter tour
Daarnaast bijna alle hotels in geweest en bekeken. De ene heeft flamingo's de andere tijgers en dolfijnen  die andere heeft weer een heel circus ingebouwd en NY-NY heeft een enorme gave achtbaan in en rondom zijn hotel gebouwd! bizar om te zien hoe groot alles is en bijzonder hoe ze het gebouwd hebben. Zo heeft het Venetian hotel gewoon compleet VenetiĆ« nagebouwd op de eerste verdieping je kan er gondelen en al! het dak is zo gemaakt dat het net lijkt of je buiten loop en is savonds ook echt donker.
Venetian hotel
en zo kan ik nog wel even doorgaan over Las Vegas maar dat zou niet leuk zijn je moet er zelf echt een keer zijn geweest om te beseffen hoe groot en mooi alles is. Het is niet te omschrijven 1 ding weet ik wel zeker.. weer een ervaring rijker op naar onze volgende droomreis (nu mag ik weer kiezen :))

liefs Di

1 opmerking:

  1. Nou als ik dat zo lees, heb je inderdaad je ogen uitgekeken, lijkt me echt super, al die hotels met al die beesten en andere apartigheden, fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad, ervaring rijker. En waar gaat de vlg reis naar toe?? Groetjes...Evelien

    BeantwoordenVerwijderen